Carl Jacobsens vej 20, 3. sal, 2500 Valby, Danmark

Studier

Fødestue, Region-H, Philips Lighting
Forskningsresultat i Sansefødestuers beroligende miljø

I de individuelle kvalitative interviews, har kvinderne givet udtryk for at Sansefødestuen har gjort en forskel på adskillelige fronter, inklusiv:
Sans for kontrol · tryghed og velbefindende · smertehåndtering · forøget patient/jordmoder kommunikation.

Studie, offentliggjort September 2014, find mere information under ‘Sansefødestue’ under vores produkter.

Uptake procedure, nKI AVL, Philips Healthcare

Signifikant forbedret optagelse a kontrastvæske I løbet af en specielt design 1-times intervention.

For mere information og artikel, kontakt Bjørn Wennerwald hos Wavecare eller Doktor Gillis Murray hos Philips Healthcare. 

GGzE psychiatric Hospital, Philips ambient system

Philips, Wavecare og GGzE sigter efter at reducere antallet af psykiatriske klient adskillelser med det nye Ambient Experience omsorgs koncept. 

Løbende tests indikerer allerede signifikant reduktion I antallet af isolationer.

Egely Psychiatric Institution

Et projekt til formål at hjælpe unge kriminelle med at løsne op fra voldelige, selvmorderiske og andre urolige sindstilstande. Interventionen er overvåget af en terapeut. Projektet er på nuværende tidspunkt på et præliminært niveau, for at udforske målet for yderligere research og studier.

Games for health

Projektet ‘Games for Health’ var et research og development projekt på to år, som var designet til at udforske om og hvordan digital gaming kan bidrage til at skabe ny og forbedret terapi for veteraner diagnosticeret med PTSD.

Wavecare bidrog med audiovisuelt indhold til beroligelses-træning og erfaring fra vores tid I Healthcare sektoren. Hvert spil starter med tre minutters Wavecare beroligelses-træning.

Philips Ambient Experience

Vi er stolte af at være en del af udbyderne til Ambient Experience og at kunne dele vores viden og erfaring inden for området. Mange studier er blevet lavet, så for yderligere information kontakt venligst Philips Healthcare.