Carl Jacobsens vej 20, 3. sal, 2500 Valby, Danmark

Knæk Cancer arrangement

Wavecare støtter med 10.000 kr. til Knæk Cancer arrangement

Foto tilhørende Retspsykiatrisk Afdeling ved Psykiatrien Region Sjælland

28.10.2023

Sammen gjorde vi en forskel

D. 28. oktober var en dag præget af en fælles kamp mod cancer, og Wavecare var stolt over at bidrage til denne vigtige bevægelse. Vi var glade for at være sponsorer for Retspsykiatrisk Afdeling Slagelse i forbindelse med Knæk Cancer arrangementet på TV2.

Ved arrangementet deltog Retspsykiatrisk Afdeling Slagelse aktivt. Patienter og personale samledes i sportsgården til omgange, svømmebaner og cykelløb på e-bikes. Hver tilbagelagt omgang blev belønnet af sponsorer.

Bag initiativet stod Peter Dandanell, der mistede sin bedste ven til kræft. Som en del af den kamp var han en af initiativtagerne til Knæk Cancer-arrangementet for retspsykiatrien og sikringsafdelingen på Psykiatrisygehuset i Slagelse. Men han kunne ikke gøre det alene, så de fleste fysioterapeuter var med til at arrangere dagen og skaffe sponsorer.

 

Retspsykiatrisk Afdeling Slagelse formåede at samle 51.150 kroner i alt.

Et imponerende resultat opnået af de 80 patienter og personalet på de retspsykiatriske og sikringsafdelingerne.

Vi er stolte over vores tætte samarbejde med Retspsykiatrisk Afdeling Slagelse, der gør en fantastisk indsats for at hjælpe deres indlagte med at opnå indre ro og forbedret mental trivsel gennem Wavecares sanseintegrering og brugen af stimulerende hjælpemidler. Det var en fornøjelse at støtte deres initiativ med et sponsorat på 10.000 kroner.

En stor tak til hele holdet for deres fantastiske indsats og til alle jer, der støttede arrangementet. Lad os sammen fortsætte kampen mod cancer!