Carl Jacobsens vej 20, 3. sal, 2500 Valby, Danmark

ISO- og CE-certificering af Wavecare Software 3.0

ISO- og CE-certificering af Wavecare Software 3.0

30.06.2023

Wavecare har opnået en betydelig milepæl ved at opnå ISO- og CE-certificering for deres Wavecare-software 3.0. Disse certificeringer indikerer, at softwaren overholder de relevante krav fastsat af ISO- og CE-standarderne. Wavecare har modtaget en unik kode, der er forbundet med disse certificeringer.

Det næste skridt i processen indebærer, at Det Danske Lægemiddelagentur gennemgår softwarens klassifikation som medicinsk udstyr.

At opnå ISO- og CE-certificering indebærer en proces med overensstemmelsesvurdering, hvor Wavecare vurderer softwarens overensstemmelse med de gældende krav. Denne proces sikrer, at softwaren opfylder de nødvendige kvalitets-, sikkerheds- og overholdelsesstandarder.

Opnåelsen af disse certificeringer skyldes den dedikerede indsats fra Wavecares ingeniør, Andreas Hertz Jensen, der har arbejdet utrætteligt på dette projekt i over et år.

Ved at opnå disse standarder sigter Wavecare mod at etablere nye standarder for ambitiøse indgreb inden for international sundhedspleje. Denne certificering understreger Wavecares forpligtelse til at levere softwareløsninger af høj kvalitet og i overensstemmelse med reglerne i sundhedsindustrien.