Carl Jacobsens vej 20, 3. sal, 2500 Valby, Danmark

French-Danish Healthcare Days I Paris.

French-Danish Healthcare Days i Paris

16.05.2023

Grundlæggerne Eva og Bjørn Wennerwald repræsenterede Wavecare på French-Danish Healthcare Days i Paris denne uge. Både offentlige institutioner og private virksomheder deltog i rundbordsdiskussioner om vigtige emner i begge lande, såsom fastholdelse og rekruttering af personale, offentlig-private partnerskaber og fornuftig anvendelse af teknologi med patienten i centrum.

På blot to år er Wavecare ApS blevet implementeret på 18 psykiatriske hospitaler i Frankrig, og vi føler os heldige over at have fuld støtte fra vores partner CREE SAS og det danske sundhedsalliance. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde og forberede os på nye aktiviteter inden for både fødselspleje og ældrepleje.

En stor tak til de organiserende teams fra Ambassade du Danemark en France – Den Danske Ambassade i Frankrig, Dansk Erhverv Healthcare DENMARK og Ministeren for Indre Anliggender og Sundhed i Danmark, Sophie Løhde, for tiden sammen på PariSanté Campus, og til vores ambassadør, Michael Starbæk Christensen, for invitationen til frokost i residensen med en smuk udsigt til Eiffeltårnet.

Dansk Erhverv har skrevet en artikel om eksportfremstødet French/Danish Healthcare Days i Paris, som arrangeres af Dansk Erhverv, Healthcare DENMARK og den danske ambassade.

Læs hele artiklen her: https://www.danskerhverv.dk/presse-og-nyheder/nyheder/2023/maj/danske-wavecare-vil-gore-fodsler-mere-trygge-i-frankrig/