Carl Jacobsens vej 20, 3. sal, 2500 Valby, Danmark

Deltagelse i Hendes Majestæt Dronningens banket.

Deltagelse i Hendes Majestæt Dronningens banket

15.06.2023

Den 15. juni 2023 deltog medstifter Bjørn Wennerwald, på vegne af Wavecare, i Hendes Majestæt Dronningens banket for at fejre det norske kongeparrets officielle besøg i Danmark. Bjørn havde æren af at sidde ved siden af Kronprinsesse Mary, med hvem han deler en fælles interesse for sårbare personer.

Det er en anerkendelse fra den højeste myndighed, at den metode, vi har udviklet hos Wavecare til psykiatri og obstetrik, har bidraget til betydelige positive forandringer og inspireret til en anderledes tænkemåde ved at integrere den i en klinisk proces.

I Danmark og worldwide er Wavecare et eksempel på, at resultater kan opnås for samfundet gennem samarbejde mellem det danske offentlige sundhedssystem og private virksomheder. Det handler i sidste ende om at skabe jobs og eksport. Life science er blevet en af Danmarks vigtigste eksportvarer, og Wavecare bidrager allerede til dette.

Ved denne middag repræsenterede Bjørn tusindvis af mennesker, der gennem årene har bidraget til det, som Wavecare er i dag, herunder sundhedspersonale, patienter, politikere, forskningsinstitutioner, udviklere og vigtigst af alt hans partner i livet og arbejdet, Eva Wennerwald, som har kæmpet ved hans side, men desværre ikke kunne være til stede.

En oplevelse, der vil stå som en evig erindring i hans bevidsthed, takket være Hendes Majestæt Dronningen.