Hospitaler

Berolig den fødende med målrettet sansestimulering i form af video, musik og
lys til alle stadierne, den fødende er igennem. 

Psykiatri

Hjælp den sårbare patient med at flytte
fokus og skabe ro i et sanserum gennem
musik, natur og sansebelysning. 

Plejehjem og bosteder

Skab en beroligende atmosfære for
borgere med behov for lindring og
beroligelse med sansestimulering.

System til målrettet sansestimuli

Wavecare har fokus på menneskers velbefindende ved at skabe ro og tryghed i et ofte klinisk og fremmed hospitalsmiljø. Sansebelysning, beroligende naturscener og musik bliver med Wavecare systemet sammensat til målrettet sansestimulering og til specifikke formål.

  Svendborg Sygehus  

 OUH 

   Rigshospitalet  

Over 20 års erfaring

Gennem to årtier har Wavecare arbejdet med at skabe dokumentet effekt for specifikke kombinationer af naturscener, beroligende musik og stemningsskabende lys i et samlet system til beroligelse, lindring og søvn. De brugervenlige systemer er bl.a. udviklet på baggrund af offentligt-privat innovationssamarbejde hvor konkrete behov er blevet mødt med enkle og brugervenlige løsninger.

Du kan se på kortet, hvilke steder der benytter vores løsninger i Danmark. 

Brugervenlig og pålidelig løsning

Med et system fra Wavecare er det blevet både enklere og sikrere at tilbyde patienter og borgere en tryg oplevelse med målrettet sansestimuli. 

Vores systemer er lette at betjene og vi sikrer en god implementeringsproces, så alle medarbejdere føler sig trygge i at bruge løsningen. Det gør, at alle medarbejdere kan bevare fokus på det vigtigste; behandlingen.

Udforsk vores sanseføderum

Klik på de røde punkter 🔴 og lær mere om vores løsninger.

WavecareBox
Kontrolenheden som med en enkel brugerflade styrer alle komponenter og Wavecare temaer med lys, lyd og film.
Downlight spots

Specialudviklede downlight spots i RGBW farver som ikke blænder i øjnene og giver et behageligt blødt lys ned langs væggen.

Softscreen

Specialudviklet dynamisk Softscreen/sanseskærm til væggen i format 1900 x 1300 mm som afspiller uskarpe/slørede motiver. Denne effekt understreger at skærmen er udviklet til dette formål og ikke er en almindelig TV-skærm eller projektor med skarpe billeder som vil være et for dominerende element i rummet. 

Wavecare Speakers

Lydsystem med forstærker og stereohøjttalere med Bluetooth adgang således at parret også kan afspille egne playlister hvis ikke Wavecare’s temaer anvendes.

Seneste Nyheder

Bliv den første

til at få Wavecares seneste opdateringer i vores månedlige nyhedsbrev

Wavecares baggrund

Dokumentation

Få en snak med os